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Livre
Culinary Nutrition: The Science and Practice of Healthy Cooking is the first textbook specifically written to connect food science, nutrition and culinology. The book uses real-life applications, recipes and color photographs of finished dishes [...]Livre
Respected and known worldwide in the field for his research in plant nutrition, Dr. Horst Marschner authored two editions of Mineral Nutrition of Higher Plants. His research greatly advanced the understanding of rhizosphere processes and trace e[...]Livre
"Working with Dynamic Crop Models describes mathematical and statistical methods for developping, analyzing, evaluating and applying dynamic crop models. The exposition is at a level adapted to a graduate level course in crop modeling."Livre
Tous les médecins sont confrontés, un jour ou l'autre, à un patient souhaitant s'informer sur les possibilités de traitements non conventionnels de son affection et s'interrogent sur le bien-fondé d'un traitement alternatif. Médecins et patien[...]Livre
"Grains are the staff of life. Mindful of this, it is impossible to contemplate a world devoid of grain. The efficient production and processing of grain are critical activities that are sustained by science. Indeed, it has been said that effici[...]Livre
D.L. MASSART ; B.G.M. VANDEGINSTE ; L.M.C. BUYDENS ; S. DE JONG ; P.J. LEWI ; J. SMEYERS-VERBEKE | PARIS : ELSEVIER | 2003Livre
D.L. MASSART ; B.G.M. VANDEGINSTE ; L.M.C. BUYDENS ; S. DE JONG ; P.J. LEWI ; J. SMEYERS-VERBEKE | PARIS : ELSEVIER | 2003Livre
Plants have a huge impact upon human existence. All of our food and much of our other energy needs are ultimately derived from the products of plant photosynthesis. Plants also have their impact through the social and economic dimensions of huma[...]Livre
L'amidon, principale forme sous laquelle les plantes stockent leurs sucres, est une matière première renouvelable à partir de laquelle on crée des centaines de produits dérivés, destinés aux industries alimentaire, chimique et pharmaceutique.[...]Livre
SOMMAIRE: -L'eau vecteur d'informations environnementales. -L'eau vecteur d'informations biologiques. -L'eau dans les zones humides, indicatrice de l'environnement. -L'eau dans son intégration socioéconomique et appliquée.Livre
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