Titre : | OIGNONS ET AUTRES ALLIUM |
Autre titre: | ONIONS AND OTHER VEGETABLE ALLIUMS |
Auteurs : | JAMES L. BREWSTER |
Type de document : | Livre |
Editeur : | WALLINGFORD : CAB INTERNATIONAL |
Collection : | CROP PRODUCTION SCIENCE IN HORTICULTURE |
Format : | 236 P. |
Langues: | Anglais |
Concepts : |
OIGNON
ALLIUM CEPA SYSTEME DE CULTURE SEMENCE PHYSIOLOGIE VEGETALE CROISSANCE VEGETALE FLORAISON AIL POIREAU PATHOLOGIE VEGETALE STOCKAGE CONSERVATION FLAVEUR AROME |
Résumé : | SOMMAIRE: 1.The classification, origins, distribution and economic importance of the major vegetable crops. 2.The structure of edible alliums. 3.The genetics and plant breeding of allium crops. 4.The physiology of crop growth, development and yield. 5.Crop production. 6.Flowering and seed production. 7.Interactions with other organisms : weeds, pests, disease and symbionts. 9.The biochemistry and food science of alliums. |
Exemplaires (1)
Cote | Support | Section | Disponibilité |
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RES 11359 | Livre | Réserve | Disponible |