Titre : | Dairy processing handbook |
Auteurs : | Gösta BYLUND, Auteur |
Type de document : | Livre |
Mention d'édition : | 2e ed. |
Editeur : | Lund [Sweden] : Tetra Pak Processing Systems AB, 2003 |
ISBN/ISSN/EAN : | 978-91-631-3427-2 |
Format : | 452 p. / couv. en coul., ill. en coul., tableaux, schémas, graphiques |
Note générale : | Ouvrage édité par Tetra Pak et basé sur l'ouvrage original de l'auteur |
Langues: | Anglais |
Concepts : |
PRODUIT LAITIER
TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE RHEOLOGIE MICROBIOLOGIE FROMAGE LAIT INDUSTRIE LAITIERE |
Index. décimale : | 637 |
Résumé : |
Résumé de l'ouvrage original de l'auteur (et non de celui-ci)
"With over 600 illustrations and 480 pages of essential reading, the Dairy Processing Handbook is an useful reference for dairy professionals and students worldwide. The book concentrates our vast know-how and provides in-depth, yet easy-to-understand, information on manufacturing processes. Get insights into processing technology and the entire chain - from pasteurization, homogenization and UHT treatment to filtration, automation, service systems, waste water treatment and many other aspects of modern dairy processing." |
Note de contenu : | Bibliographie |
Exemplaires (1)
Cote | Support | Section | Disponibilité |
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637 DAI | Livre | AG - Agrosciences | Disponible |