Titre : | ENCYCLOPEDIA OF DAIRY SCIENCE, 4 |
Autre titre: | ENCYCLOPEDIE DES SCIENCES DU LAIT |
Auteurs : | HUBERT ROGINSKI ; JOHN W. FUQUAY ; PATRICK F. FOX |
Type de document : | Livre |
Editeur : | PARIS : ACADEMIC PRESS, 2003 |
ISBN/ISSN/EAN : | 978-0-12-227235-6 |
Format : | 1 vol. (2779 P. + INDEX) / 27 cm |
Langues: | Anglais |
Concepts : |
LAIT
PRODUIT LAITIER INDUSTRIE LAITIERE MICROBIOLOGIE VACHE LAITIERE BEURRE FROMAGE ELEVAGE LAITIER MATIERE GRASSE DU LAIT LAIT FERMENTE LACTATION LIPIDE PROTEINE DU LAIT BREBIS CHEVRE VITAMINE |
Résumé : | "Milk of various animal species has traditionally played an important, and in some regions, a critical role in human nutrition. While in the developed world the diversity of food supply has increased considerably in recent decades, milk and dairy products continue to be a fundamental component of the diet. In some less developed regions, milk is still essential to human survival." |
Exemplaires (4)
Cote | Support | Section | Disponibilité |
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637 ROG | Livre | AG - Agrosciences | Exclu du prêt |
637 ROG | Livre | AG - Agrosciences | Exclu du prêt |
637 ROG | Livre | AG - Agrosciences | Exclu du prêt |
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