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Ouvrages de la bibliothèque en indexation 637 (12)

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Le lait est une matière complexe tant par sa composition que par l'organisation de ses constituants. La modification physicochimique des constituants du lait est à la base de la diversité des produits laitiers. Cet ouvrage décrit les fondements [...]![]()
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"Installer une activité de transformation du lait en produits laitiers frais à la ferme, diversifier une fromagerie par un complément d'activité de transformation de yaourts ou de desserts lactés, ou tout simplement se perfectionner, tels sont l[...]![]()
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Jane Sélia dos Reis Coimbra ; José A. TEIXEIRA | BOCA RATON : CRC PRESS | Contemporary Food Engineering | 2010Expert Insight into the Engineering Aspects of Dairy Products Manufacturing Consumer demand is constantly on the rise for better and more nutritious dairy products, from traditional milk to new, high-value added products like meal-replacement dr[...]![]()
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The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the 1990s. The series is the leading reference source on dairy chemistry, prov[...]![]()
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This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in t[...]![]()
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Whey Processing, Functionality and Health Benefits provides a review of the current state of the science related to novel processes, functionality, and health benefit implications and documents the biological role of whey protein in selected are[...]![]()
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Colette Shortt, Éditeur scientifique ; John O'Brien, Éditeur scientifique | BOCA RATON : CRC PRESS | 2004Functional dairy products have been the focus of intense research and product development over the last two decades. At last, this valuable information has been compiled into one resource that reveals key advances in functional dairy ingredients[...]![]()
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Résumé de l'ouvrage original de l'auteur (et non de celui-ci) "With over 600 illustrations and 480 pages of essential reading, the Dairy Processing Handbook is an useful reference for dairy professionals and students worldwide. The book concent[...]![]()
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La Fondation de Teclinolouie Laitière du Québec inc. a été créée le 5 juin 1981. Ainsi, le secteur de la transformation des produits laitiers se dotait d'une structure permettant la première édition du livre. Science et Technologie du Lait, Prin[...]