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Livre
Présentation de 90 huiles végétales et de leurs vertus thérapeutiques pour soigner cent maladies ou affections courantes. Avec des conseils et des formules pour les utiliser en association avec des huiles essentielles.Livre
Beaucoup de personnes sont persuadées qu'il faut manger peu gras et les plus informées évitent surtout les graisses saturées. Ce livre va vous montrer que ces idées ne sont pas forcément fondées. L'huile de palme a été stigmatisée et jetée à la [...]Livre
Martijn M.P. Zieverink ; Gerhard A. de Ruiter ; Shawaluddin Tahiruddin | Kuala Lumpur : Sime Darby | 2010"Consumers may not know the difference between palmitic acid and a-linolenic acid, but today's consumers know exactly what they want : tasty, healthy, convenient and safe food produced in a responsible way at a fair price. Innovative food ingred[...]Livre
Since the publication of the bestselling second edition, mounting research into fatty acids reveal new and more defined links between the consumption of dietary fats and their biological health effects. Whether consuming omeaga-3 to prevent hear[...]Livre
Trans fatty acids (TFAs) have been used for many years to impart desirable physical characteristics to fats and fat blends used in food manufacturing. However, clinical trials and epidemiological studies conducted over the last thirty years have[...]Livre
Hanbook of Vegetable oils and fats, their raw materials and treatment, together with the basic principles of the chemistry of fats and their use in confectionery, food, pharmaceutical and cosmetic products.Livre
L'huile de palme : tout le monde en parle mais personne ne sait très bien quoi faire. Devenir consom'acteur, c'est comprendre, choisir, agir, user de notre infaillible pouvoir de consommateur. Cet ouvrage nous ouvre la porte de la connaissance s[...]Livre
CHRISTINE WILLIAMS ; JUDITH BUTTRISS | BOCA RATON/CAMBRIDGE : CRC PRESS/WOODHEAD PUBLISHING LIMITED | Woodhead Publishing in food science and technology | 2006/2006As health problems such as obesity, diabetes, and heart disease increase world wide, the food industry has come under fire to improve the nutritional quality of its products, especially the fat content. Summarizing key research, this collection [...]