EVAPORATION
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L'extraction du sucre de betterave passe par une phase de concentration des jus chargés en sucre à un niveau qui permet leur cristallisation. L'opération nécessite l'évaporation de l'eau contenue dans les jus. Le procédé d'évaporation multiple e[...]![]()
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R. PAUL SINGH, Auteur ; DENNIS R. HELDMAN | London, UK San Diego, Calif. : ACADEMIC PRESS | Food science and technology international series | 2014Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5e transitions with today's students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. [...]![]()
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Introduction to Physical Hydrology provides students with a solid foundation in the core principles of the subject. Exploring the key rules that govern the flow of water on land, it considers the four major types of water: atmospheric, ground, s[...]![]()
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As the demand for safe, nutritious, convenient foods continues to rise, and the capabilities of molecular biology and nutritional biochemistry continue to expand, the need for up-to-date engineering information becomes ever more critical. The ap[...]![]()
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JEAN-MARIE ROVEL ; PIERRE MOUCHET ; LAURENT ANDRIAMIRADO | PARIS : DEGREMENT SUEZ / LAVOISIER | 2005"Le Mémento technique de l'eau, au fil de ses rééditions, est devenu un des rendez-vous incontournables de la profession. Cette nouvelle édition s'inscrit dans un contexte particulièrement crucial pour les problématiques de l'eau. Plus que jama[...]![]()
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introduction to Food Engineering, Third Edition, succinctly presents the engineering concepts and unit operations used in food processing in a unique and challenging blend of principles with applications. The authors have collaborated once again[...]![]()
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Le traité Information, Commande, Communication répond au besoin de disposer d'un ensemble complet des connaissances et méthodes nécessaires à la maîtrise des systèmes technologiques. Conçu volontairement dans un esprit d'échange disciplinaire, [...]![]()
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Le traité Information, Commande, Communication répond au besoin de disposer d'un ensemble complet des connaissances et méthodes nécessaires à la maîtrise des systèmes technologiques. Conçu volontairement dans un esprit d'échange disciplinaire, [...]![]()
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a well written and authoritative review of food processing technology - the essential reference for food technologists and students alike. ' Food Trade Review '... interesting, logical and concise... a good pleasurable first rea[...]![]()
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Cet aide-mémoire rassemble toutes les données théoriques et pratiques utiles à la bonne maîtrise des opérations unitaires du génie chimique. Il aborde ainsi : - les bases fondamentales : équilibres entre phases, écoulement des fluides, réaction[...]![]()
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A major portion of Handbook of Food Engineering Practice is devoted to defining and explaining essential food operations such as pumping systems, food preservation, and sterilization, as well as freezing and drying. Membranes and evaporator syst[...]![]()
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his unique reference/text provides, in an easy-to-use format, properties, rate constants, and related data for food processingdisplaying equations and approaches in the design of processes and unit operations. Showing how to apply property da[...]![]()
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Contient des articles de réunions de deux lieux différents: Réunions de Métropole et Réunions en Afrique du Nord![]()
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Sommaire : Données fournies par les phosphates de chaux sédimentaires et les minerais de fer oolithique. Rôle du phosphate de chaux dans la conservation des microorganismes et conséquences. Phénomènes de remaniement sous-marin. Transport de maté[...]