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MATIERE GRASSE DU LAIT |
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Institut de l'élevage | PARIS : INSTITUT DE L'ELEVAGE | Synthèse (Institut de l'élevage), ISSN 1773-9020 | 2011Ce Document a été rédigé dans le cadre de l'UMT Recherche et Ingénierie en Elevage laitier, par J.-L. Peyraud (Inra), B. Rouillé (Institut de l'Elevage), C. Hurtaud (Inra), Ph. Brunschwig (Institut de l'Elevage). La composition du lait en acides[...]Livre
Revised and updated to reflect the latest developments in the field. Fats and Oils: Forniniating and Processifig for Applications, Second Edition is a comprehensive reference to the fats and oils used in commercial food products today. Building[...]Livre
Revised and updated to reflect the latest developments in the field. Fatsand Oils: Formulating and Processing for Applications, Second Edition is a comprehensive reference to the fats and oils used in commercial food products today. Building up[...]Livre
"Milk of various animal species has traditionally played an important, and in some regions, a critical role in human nutrition. While in the developed world the diversity of food supply has increased considerably in recent decades, milk and dair[...]Livre
There have been some major changes in ruminant production systems in recentyears, following increased globalisation of markets for animals and their products. Particularly noticeable, have been the increased genetic merit of dairy cows in many c[...]Livre
La Fondation de Teclinolouie Laitière du Québec inc. a été créée le 5 juin 1981. Ainsi, le secteur de la transformation des produits laitiers se dotait d'une structure permettant la première édition du livre. Science et Technologie du Lait, Prin[...]Livre
Cet ouvrage fait le point sur l'ensemble des aspects nutritionnels du lait et des produits laitiers en tenant compte de l'évolution des connaissances scientifiques et techniques de ces dernières années. Les propriétés physico-chimiques, la compo[...]Livre
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