ATMOSPHERE CONTROLEE
|
Documents disponibles (6)

![]()
Livre
GERALD M. SAPERS ; JAMES R. GORNY ; AHMED E. YOUSEF | FLORIDE : TAYLOR & FRANCIS $c CRC PRESS | 2006Fresh and fresh-cut fruits and vegetables have an excellent safety record. However, surveillance data from the US. Centers for Disease Control and Prevention and recent foodborne illness outbreaks have demonstrated that the incidence of foodborn[...]![]()
Livre
This book describes in detail those new and emerging food preservation techniques that are now, or soon will be, commercially exploited. The editor, a leading figure in this field, has assembled a team of well-known and respected contributors, w[...]![]()
Livre
Claude-Marcel BOURGEOIS ; JEAN-PAUL LARPENT | PARIS : LAVOISER - TEC & DOC | SCIENCES ET TECHNIQUES AGRO-ALIMENTAIRES | 1996TOME I: 1.Le comportement des microorganismes dans les aliments. 2.Les toxi-infections et les intoxications. 3.Les principales flores d'altération des aliments. 4.Etude de la microflore des différents aliments et de ses effets. 5.La prévention d[...]![]()
Livre
SOMMAIRE: 1.Les hautes pressions : -Aspects théoriques des effets des hautes pressions sur les biomacromolécules. -L'utilisation des hautes pressions en agro-alimentaire. 2.Les atmospheres modifiées : -Le conditionnement sous atmosphère modifiée[...]![]()
Thèse-Mémoire
![]()
Livre
J.-F. MESCLE ; J. ZUCCA ; Claude-Marcel BOURGEOIS ; JEAN-PAUL LARPENT | PARIS : LAVOISER - TEC & DOC | SCIENCES ET TECHNIQUES AGRO-ALIMENTAIRESTOME I: 1.Le comportement des microorganismes dans les aliments. 2.Les toxi-infections et les intoxications. 3.Les principales flores d'altération des aliments. 4.Etude de la microflore des différents aliments et de ses effets. 5.La prévention d[...]