PREBIOTIQUE
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MARCEL B. ROBERFROID ; VERONIQUE COXAM ; NATHALIE M. DELZENNE ; JEAN-MARC ALESSANDRI ; PIERRE ASTORG ; FRANCE BELLISLE | PARIS : LAVOISER - TEC & DOC | SCIENCES ET TECHNIQUES AGRO-ALIMENTAIRES, ISSN 0243-5624 | 2008Comme l'exige la législation, l'effet bénéfique pour la santé d'un produit alimentaire ne peut être mentionné sur un produit que s'il est justifié par les connaissances scientifiques. Garant de la fiabilité des données exposées, Aliments fonc[...]![]()
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JEAN-CLAUDE RAMBAUD ; JEAN-PAUL BUTS ; GERARD CORTHIER ; BERNARD FLOURIE | PARIS : JOHN LIBBEY EUROTEXT | 2004Chef-d'oeuvre d'adaptation, l'organisme humain a su exploiter à son avantage le nombre et la variété des espèces microbiennes qui composent la flore intestinale et ses multiples rôles physiologiques : capacité fermentaire, pouvoir immunoréglilat[...]![]()
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CLAUDE REMACLE ; BRIGITTE REUSENS | CAMBRIDGE BOCA RATON : CRC PRESS LLC WOODHEAD PUBLISHING LIMITED | 2004Degenerative diseases linked to ageing populations are a growing problem for the developed world. Edited by two authorities, this important collection reviews the role of functional foods in helping to prevent a number of such degenerative condi[...]![]()
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SEPPO SALMINEN ; ATTE VON WRIGHT ; ARTHUR C. OUWEHAND | BASEL (SWITZERLAND) : MARCEL DEKKER INC. | 2004With more than 25% new material, this Third Edition provides an excellent overview of current research on the function, utilization, and nutritional aspects of lactic acid bacteriashowcasing the scientific, commercial, and technological finding[...]![]()
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b. Cadre de la réflexion et objectifs du groupe de travailLa question posée par la DGCCRF concerne les éventuelles conséquences cliniques, à courtterme et à long terme, liées à l'utilisation de prébiotiques et probiotiques dans les préparations [...]![]()
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Dairy products constitute one of the most important types of functional food. Edited by two of the leading authorities in the field, and with a distinguished international team of contributors, this major collection reviews the health benefits o[...]![]()
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MARCEL ROBERFROID | PARIS : LAVOISER - TEC & DOC | SCIENCES ET TECHNIQUES AGRO-ALIMENTAIRES, ISSN 0243-5624 | 2002Cet ouvrage est le premier de cette importance en langue française. Son objectif est de dresser un état des connaissances scientifiques disponibles afin de fournir une base de référence aux chercheurs, ingénieurs et techniciens qui se consacrent[...]![]()
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This book contains state-of-the-art commentaries on all aspects of the intestinal microflora and probiotics and provides an authoritative review of important aspects of probiotics research. Written by leading experts in the filed, each chapter a[...]![]()
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Consumer interest in diet and nutritional supplements is increasing dramatically. Patients and members of the public are seeking advice from health professionals, nutritionists and food scientists.This book is designed to meet the needs of those[...]![]()
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Provides over 100 tables withconcise information on nutraceutical sources and functional properties. Includes over 100 figures presenting nutraceutical molecular design, metabolic pathways, and function. Offers nearly 3,000 literature citations [...]