Termes génériques
Geo / Matière
AUTRES TERMES COMMENCANT PAR P
PROPRIETE RHEOLOGIQUE |
Documents disponibles (6)
Ajouter le résultat dans votre panier Faire une suggestion Affiner la recherche Interroger des sources externes
Livre
Advances in Food Rheology and Applications presents the latest advances in the measurement and application of food rheology, one of the most important tools for food companies when characterizing ingredients and final products, and a predictor o[...]Livre
As the demand for safe, nutritious, convenient foods continues to rise, and the capabilities of molecular biology and nutritional biochemistry continue to expand, the need for up-to-date engineering information becomes ever more critical. The ap[...]Livre
There has been a wealth of recent research on the complex changes involved in bread making and how they influence the many traits consumers use to define quality. Bread making: Improving quality sums up this key research and what it means for im[...]Livre
La qualité des aliments comporte de multiples facettes : hygiéniques ou nutritionnelles, elles sont supposées garanties par les normes en vigueur ; technologiques ou organoleptiques, leur définition est plus floue mais elles sous-tendent fréquem[...]Thèse-Mémoire
Rapport de 6 mois de stage. Sommaire : 1 - Introduction ; 2 - Fondements de la géomécanique ; 3 - Le site de l'EST ; données générales du référentiel géologique et des expérimentations envisagées dans le futur laboratoire souterrain ; 4 - Carac[...]Livre
his unique reference/text provides, in an easy-to-use format, properties, rate constants, and related data for food processingdisplaying equations and approaches in the design of processes and unit operations. Showing how to apply property da[...]