POLYSACCHARIDE
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Livre
PIERRE Krausz, Auteur ; Vincent Sol, Auteur ; Robert Granet, Auteur | PARIS : ELLIPSES | TECHNOSUP | 2013L'ouvrage présente pour la première fois en langue française l'essentiel des notions pour aborder avec bonheur la délicate chimie des glucides.Partant des concepts de base de la chimie organique et de la stéréochimie, le livre comporte cinq chap[...]![]()
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As a source of detailed information on the chemistry of food this book is without equal. With a Foreword written by Heston Blumenthal the book investigates food components which are present in large amounts (carbohydrates, fats, proteins, minera[...]![]()
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Les fibres font partie de notre quotidien, mais en sommes-nous tous conscients? D'origine naturelle, comme le coton et la soie, ou produites par voie chimique, comme la viscose, les fibres sont utilisées par l'homme depuis des milliers d'années.[...]![]()
Livre
A concise guide to the properties, production, patents and applications of polysaccharides and polyamides being successfully used in the food industry. Based on a selection of the very best articles from the Biopolymers series, each substance en[...]![]()
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A concise guide to the properties, production, patents and applications of polysaccharides and polyamides being successfully used in the food industry. Based on a selection of the very best articles from the Biopolymers series, each substance en[...]![]()
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Texture is one of the most important attributes used by consumers to assess food quality. With its distinguished editor and international team of contributors, this authoritative book summarises the wealth of recent research on what influences t[...]![]()
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Texture is one of the most important attributes used by consumers to assess food quality. This quality is particularly important for the growing number of semi-solid foods from sauces and dressings to yoghurt, spreads and ice cream. With its dis[...]![]()
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P. AIMAR ; FREDERIC RENE ; GEORGES DAUFIN | PARIS : LAVOISER - TEC & DOC | SCIENCES ET TECHNIQUES AGRO-ALIMENTAIRES | 1998SOMMAIRE: 1.Opérations à membranes poreuses : NF-UF-MF. 2.Procédés utilisant des membranes denses. 3.Procédés de séparation par chromatographie liquide et procédés intégrés. 4.Connaissance des fluides, des procédés et de leur fonctionnement. 5.D[...]![]()
Thèse-Mémoire
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Thèse-Mémoire