VAPEUR D'EAU
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Article
Laurent FENEAU, Auteur ; Philippe POUILLART, Auteur |Pratique, saine et de nature à sublimer la saveur de la plupart des aliments, la vapeur a tout pour plaire. Focus sur une cuisson alliant santé et gourmandise.![]()
Article
Shaul HURWITZ, Auteur ; Michael MANGA, Auteur ; Kathleen A. CAMPBELL, Auteur ; Carolina MUNOZ-SAEZ, Auteur ; Eva P. S. EIBL, Auteur |"Aside from captivating our senses, geysers have much to tell us about subsurface fluids, climate change effects, and the occurrence and limits of life on Earth and elsewhere in the solar system."![]()
Livre
introduction to Food Engineering, Third Edition, succinctly presents the engineering concepts and unit operations used in food processing in a unique and challenging blend of principles with applications. The authors have collaborated once again[...]![]()
Thèse-Mémoire
PART 1 MESURES A HAUTES PRESSIONS PART 2 MESURES A PRESSION ATMOSPHERIQUE![]()
Thèse-Mémoire
Sommaire : PART 1 MESURES A HAUTES PRESSIONS PART 2 MESURES A PRESSION ATMOSPHERIQUE