RHEOLOGIE
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Article : Revue
Pierre CHRISTEN, Auteur |Procédés poudres. Le point sur les dernières évolutions.![]()
Bulletin : Revue
IAA Industries alimentaires et agricoles, N°83 - Janvier - Février 2023 - Dossier protéines végétales
2023• Attractivité des protéines végétales pour développer l'offre aux consommateurs • Protéines de légumineuses pour l'aliment du futur : des approches innovantes multi-échelles et multi-composants • La qualité nutritionnelle des protéines végéta[...]![]()
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Les ingénieurs trouveront dans ce manuel professionnel comment résoudre les problèmes de conception, de réalisation et de maintenance d'un ouvrage, et ceux que pose l'aménagement d'un site dans son interaction avec le sol. Formant une équipe de [...]![]()
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Advances in Food Rheology and Applications presents the latest advances in the measurement and application of food rheology, one of the most important tools for food companies when characterizing ingredients and final products, and a predictor o[...]![]()
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Applied Rheology is primarily aimed at users of rotation and oscillation rheometers. Embark on a journey of discovery with Joe Flow down Rheology Road. Your stroll begins with ideally viscous liquids through the suburbs of viscoelastic materials[...]![]()
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La rhéologie connaît un développement en constante progression depuis quelques années. Dans ce contexte, la réédition du meilleur ouvrage d'initiation s'imposait. Initiation à la rhéologie offre une présentation concrète et pratique dans laquell[...]![]()
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Grant M. CAMPBELL ; Martin G. Scanlon ; D. Leo Pyle | ST. PAUL : AMERICAN ASSOCIATION OF CEREAL CHEMISTS (AACC) | 2008This new volume aims to enhance the appreciation of aerated foods and to provide stimulation and cross fertilisation of ideas for the exploitation of bubbles as a novel and versatile food ingredient. Bubbles give novelty and distinctiveness to m[...]![]()
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Contents: 1.Elements of rhéology - 2. Fault mechanics : some basic aspects - 3.Thrusts, folds avd orogens - 4.Normal faults and rift zones - 5.Strike-slip faults - 6.Salt tectonics - 7. Geodynamic framework of subduction zones - 8. Tectonics and[...]![]()
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Dietary fibre is of interest to both science and industry, and yet despite growing awareness of its benefits to heaLth and nutrition, intakes remain beLow the recommended Levet. Industry has responded by devetoping new appLications, products and[...]![]()
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Food structure at the molecular level and how it impacts on health, taste, texture and shelf life is becoming an increasingly important area of science. Food Colloids: Self-Assembly and Material Science describes new developments in the theory a[...]![]()
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The second edition of Rheology of Fluid and Semisolid Foods : Principles and Applications, examines the concepts needed to characterize rheological behavior of fluid and semisolid foods and to use various ingredients to develop desirable flow pr[...]![]()
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Cette quatrième édition, totalement refondue, offre tant aux étudiants qu'aux praticiens un ouvrage de base facilement accessible. Il intègre les méthodes de dimensionnement les plus récentes, notamment la justification des fondations aux états [...]![]()
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Nombre de produits du quotidien se présentent sous la forme de matériaux déformables (liquides, pâtes ou solides mois). Comprendre comment s'écoulent et se déforment ces fluides complexes est une préoccupation majeure dans l'industrie, notamment[...]![]()
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Food Colloids: Interactions, Microstructure and Processing describes the principles and practice underlying the formulation of food emulsions, dispersions, gels, and foams. Emphasis is on understanding how the functional properties of biopolymer[...]![]()
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This publication enables readers to understand and characterize the flow properties of complex fluids and, with this knowledge, develop a wide range of industrial and consumer products. The author fills a gap in the current literature by present[...]