Titre : | L'HACCP DANS L'INDUSTRIE DE LA VIANDE |
Autre titre: | HACCP IN THE MEAT INDUSTRY |
Auteurs : | MARTYN BROWN |
Type de document : | Livre |
Editeur : | CAMBRIDGE : CRC PRESS, 2000 |
ISBN/ISSN/EAN : | 978-0-8493-0849-9 |
Format : | 329 P. |
Langues: | Anglais |
Concepts : |
VIANDE
INDUSTRIE DE LA VIANDE HACCP ELEVAGE BOVIN OVIN VOLAILLE PRODUIT CARNE |
Résumé : | SOMMAIRE: 1.Introduction. 2.The regulatory context in the EU. 3.HACCP in the United States and implementation. 4.HACCP and farm production. 5.HACCP in primary processing : red meat. 6.HACCP in primary processing : poultry. 7.Microbiological hazard identification in the meat industry. 8.Implementing HACCP in a meat plant. 9.Monitoring CCPs in HACCP systems. 10.Validation and verification of HACCP plans. 11.Auditing HACCP-based QA systems. 12.Moving on from HACCP. |
Exemplaires (1)
Cote | Support | Section | Disponibilité |
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664.9 BRO | Livre | AA - Alimentation, santé et agroindustries | Disponible |