Titre : | PROPERTIES OF WATER IN FOODS : IN RELATION TO QUALITY AND STABILITY, 1 |
Autre titre: | PROPRIETES DE L'EAU DANS LES ALIMENTS |
Auteurs : | DENISE SIMATOS ; JEAN-LOUIS MULTON |
Type de document : | Livre |
Editeur : | DORDRECHT (PAYS-BAS) : MARTINUS NIJHOFF, 1985 |
ISBN/ISSN/EAN : | 978-90-247-3153-4 |
Format : | 1 vol. (693 p.) / graphiques, tableaux / 25 cm |
Note générale : | references at the end of each chapter |
Langues: | Anglais |
Concepts : |
EAU
ALIMENT PRODUIT ALIMENTAIRE HUMIDITE EMULSION ACTIVITE DE L'EAU ACTIVITE ENZYMATIQUE AMIDON MICROBIOLOGIE EMBALLAGE RHEOLOGIE EXTRUSION CONGELATION |
Index. décimale : | 664 |
Résumé : | Content 1, Fundamentals : high moisture systems. 2, Fundamentals : low and intermediate moisture systems. 3, Physico-chemical and enzymatic changes. 4, Microbiology and water activity. 5, Technology : diffusion properties and non equilibrium states. 6, Technology : humectants and new intermediate moisture foods. 7, Freezing and low temperature phenomena. 8, Commodities : properties of water and technology. 9, Moisture measurement and prediction |
Exemplaires (3)
Cote | Support | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|
664 SIM | Livre | AA - Alimentation, santé et agroindustries | Disponible |
RES 4829 | Livre | Réserve | Exclu du prêt |
Tb 569-3 | Livre | Réserve | En prêt permanent Sorti jusqu'au 19/07/2026 |